In de horecasector draait alles om klanttevredenheid. Een negatieve ervaring, zoals het aantreffen van ongedierte, kan uw reputatie schaden en klanten wegjagen. Omdat horecaondernemingen dagelijks veel mensen ontvangen, is het risico op ongedierte hoog. Effectieve ongediertebestrijding is daarom cruciaal om uw zaak hygiënisch, veilig en succesvol te houden.
De Belgische horecasector is verplicht om een hygiënebeleid te voeren. Dit omvat: – Een **ongediertepreventieplan** – Een reinigings- en ontsmettingsplan – Naleving van FAVV-normen en audits
Flexi-Pestcontrol stelt een professioneel ongediertepreventieplan op dat voldoet aan deze regelgeving. Onze flexibele aanpak past zich aan veranderende omstandigheden aan, zodat uw zaak altijd beschermd blijft.
Met Flexi-Pestcontrol haalt u een partner in huis die uw zaak beschermt tegen ongedierte en uw reputatie behoudt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw horecabedrijf optimaal kunnen ondersteunen.